Szymanski: "Dit toont onze mentaliteit: we vechten tot de laatste minuut"

Szymanski: "Dit toont onze mentaliteit: we vechten tot de laatste minuut"

Feyenoord heeft Sebastian Szymanski lange tijd moeten missen door een blessure. Gelukkig was de Pool op tijd hersteld om een hoofdrol te spelen in de 2-3 zege op achtervolger Ajax in de Johan Cruijff Arena. Hij speelde een goede wedstrijd en bekroonde dat optreden met de tweede Feyenoord-treffer.

"Het was een bizarre wedstrijd", blikte Szymanski terug met Feyenoord Media. "Ik denk dat je kunt horen dat ik m'n stem kwijt ben. Ik ben zo blij en zo trots op dit team. We hebben het goed gedaan. Maar we moeten ook kalm blijven, want we hebben nog acht wedstrijden te gaan."

Die kalmte was volgens Szymanski ook deze wedstrijd al terug te zien. "Na de eerste helft was het 2-1 voor hun. Wij zijn kalm gebleven, gingen in de tweede helft ons eigen spel spelen en bleven doorgaan voor die tweede en derde goal. Ik denk dat dit onze mentaliteit aantoont: we vechten tot de laatste minuut."

Steun van het Legioen
Hoewel ze in het stadion niet aanwezig mochten zijn, was ook de steun van Het Legioen veel waard voor Szymanski. "Ze lieten het ons voor de wedstrijd al zien. Zaterdag bij de training, nu voor we het hotel verlieten. Het was geweldig. Ze staan achter ons. We misten ze vandaag in het stadion, maar we wisten dat we ze trots konden maken."

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties