Supporters kunnen 21 januari Gyan laatste eer bewijzen

Supporters kunnen 21 januari Gyan laatste eer bewijzen

De donatiecampagne voor de familie van de onlangs overleden Christian Gyan heeft binnen vijf dagen al het prachtige bedrag van € 135.000,- opgeleverd. Feyenoord en FSV De Feijenoorder zijn overweldigd door alle berichten en de donaties.

FSV De Feijenoorder en Feyenoord vinden het belangrijk om te onderstrepen dat de volledige donatie naar de familie Gyan gaat. De afgelopen dagen stond abusievelijk een BTW-bedrag vermeld op de donatiebevestiging; dit is met terugwerkende kracht gecorrigeerd. De transactiekosten die door het online platform per donatie worden ingehouden zullen worden betaald door FSV De Feijenoorder en Feyenoord.

Inmiddels heeft de familie Gyan laten weten dat de uitvaart op zaterdag 22 januari in kleine, besloten kring plaats zal vinden. De familie vindt het echter belangrijk dat de door Christian zo geliefde supporters, die op hun beurt ook van hem hielden, op een waardige manier afscheid van hem kunnen nemen. Daarom wordt vrijdag 21 januari de mogelijkheid geboden aan supporters om Christian nog een eer te bewijzen voor hij aan zijn laatste reis begint. Nadere informatie over dit afscheidsmoment volgt.

Lees meer over
Christian Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties