Rust in Vrede Christian Gyan! ❤️

Rust in Vrede Christian Gyan! ❤️

Vandaag is bekend geworden dat Christian Gyan is overleden. De Feyenoorder is slechts 43 jaar geworden. De Ghanees, winnaar van de UEFA Cup in 2002, was ongeneeslijk ziek.

Oud-ploeggenoot Bonaventure Kalou meldde het overlijden van Gyan woensdagmiddag via sociale media. De Ivoriaan speelde enkele seizoenen met Gyan en bouwde een innige vriendschap op.

Christian Gyan stond tien jaar onder contract in De Kuip. De verdediger kwam in 1996 naar Feyenoord, waar hij eerst werd uitgeleend aan Excelsior Na een half jaar haalde Leo Beenhakker hem terug naar Feyenoord. Bij Feyenoord won hij een landskampioenschap, een Johan Cruijff Schaal en een UEFA Cup.

Reactie Feyenoord
De Rotterdamse club reageert op de clubwebsite: ''Feyenoord heeft met grote droefenis kennisgenomen van het overlijden van Christian Gyan. Feyenoord verliest met Gyan een oud-speler met een echt Feyenoord-hart, een lieveling van het legioen en bovenal een fantastisch mens. De club wenst alle nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.''

Rust in Vrede Christian Gyan! ❤️
Lees meer over
Christian Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties