Supersub Dessers slaat ook toe tegen AZ

Supersub Dessers slaat ook toe tegen AZ

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen AZ Alkmaar met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt in de extra tijd van Cyriel Dessers. De Rotterdammers leken ook dit keer punten te gaan verspelen, maar goudhaantje Dessers sloeg wederom toe in de extra tijd. De Belg ronde beheerst af en dat leverde drie punten op.

Even daarvoor verprutste Dessers nog een enorme mogelijkheid op een doelpunt. De spits leek op dat moment de laatste kans op de zege om zeep te helpen, nadat Feyenoord ook in de eerste helft al meerdere keren had verzuimd om toe te slaan tegen AZ.

De bezoekers leken daarmee overeind te blijven in De Kuip, ook omdat het team van Arne Slot er na rust veel minder in slaagde om gevaarlijk te worden. Het was zelfs aan twee uitstekende reddingen van Justin Bijlow en een heldhaftige actie van Gernot Trauner te danken dat de drie punten niet tegen de verhouding in naar Alkmaar gingen.

Zo had het er alle schijn van dat het beladen duel in De Kuip afstevende op een gelijkspel, tot Feyenoord er toch nog een slotoffensief uitperste en Dessers zichzelf – op aangeven van collega-invaller Reiss Nelson – wederom kroonde tot matchwinner. Daarmee zorgde hij voor totale ontlading in het stadion bij zowel spelers als supporters, die uitzinnig van vreugde de vijfde overwinning op rij konden vieren.

Supersub Dessers slaat ook toe tegen AZ

Scoreverloop
92' | 1-0 | Dessers

Opstellingen
Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra.
AZ: Vindahl; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjö, Clasie, De Wit; Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties