Stem nu op jouw FR12 Speler van het Jaar!

Stem nu op jouw FR12 Speler van het Jaar!

Wie moet FR12 Speler van het Jaar worden? De afgelopen seizoenen werden Orkun Kökçü en Luis Sinisterra verkozen door de supporters van Feyenoord. De afgelopen dagen zijn per linie de favoriete spelers gekozen. Vandaag kan er gestemd worden op de Speler van het Jaar 2023/2024.

De strijd om het middenveld ging tussen Mats Wieffer en Quinten Timber. Beide internationals kregen in totaal 94,2% van de stemmen. Wieffer kwam met 48,75% van de ruim achtduizend stemmen als winnaar uit de bus, waardoor Timber is afgevallen. De middenvelder maakte een uitstekend seizoen door onder Arne Slot.

Bij de overige linies was het minder spannend. David Hancko heeft met 78,84% van de stemmen duidelijk de onderlinge strijd gewonnen. Santiago Gimenez kwam als winnaar uit de bus bij de aanvallers. De Mexicaan ontving 47,63% van de stemmen. Yankuba Minteh en Paixão scoorden ook hoog.

Het Legioen heeft ook duidelijk een favoriet wat betreft de doelmannen. Justin Bijlow kreeg slechts 14,15% van de stemmen en de rest ging naar Timon Wellenreuther met 85,85%. Hieronder is het nu mogelijk om je stem uit te brengen.

Speler van het Jaar?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties