Stem nu op jouw favoriete verdediger van het jaar!

Stem nu op jouw favoriete verdediger van het jaar!

Wie volgt Orkun Kökcü op als FR12 Speler van het Jaar? Het is de komende dagen weer mogelijk om per linie je stem uit te brengen. Vandaag trappen we af met de achterhoede van de Rotterdamse club. Wie is jouw favoriete verdediger geweest van het seizoen 2023/2024?

David Hancko werd tijdens het kampioensjaar met overmacht uitgeroepen als favoriete verdediger. Lutsharel Geertruida kreeg 24% van de in totaal iets meer dan 10.000 stemmen. Gernot Trauner maakte de top drie compleet. Krijgen we dit seizoen weer een dergelijke uitslag of zien we nieuwkomer Thomas Beelen terug in de top drie?

David Hancko en Lutsharel Geertruida misten geen wedstrijd in de Eredivisie. Beide spelers kwamen in alle 34 wedstrijden in actie. Geertruida maakte daarin de meeste minuten: 3041. De Slowaak maakte 3035 minuten. Qua doelpunten zijn de statistieken ook indrukwekkend te noemen. De rechtsback was bij dertien doelpunten betrokken en de centrale verdediger bij zeven.

Welke verdediger is jouw favoriet?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties