Kökcü verkozen tot FR12 Speler van het Jaar

Kökcü verkozen tot FR12 Speler van het Jaar

Orkun Kökcü is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de Speler van het Jaar. De aanvoerder wordt daardoor beloond voor een geweldig seizoen waarin hij ook op Europees niveau indruk maakte.

De aanvoerder van Feyenoord was in 46 wedstrijden dit seizoen belangrijk met twaalf doelpunten en vijf assists. Daarnaast was hij vooral een belangrijke schakel in het spel van trainer Arne Slot. "Ik denk dat ik dit seizoen wel echt die laatste stap heb gezet om een bepalende speler te zijn voor Feyenoord. Daar heb ik hard voor gewerkt en het is dan een heel mooi einde dat we uiteindelijk, mede door mijn teamgenoten en technische staf, kampioen zijn geworden", zei Kökcü zelf tegenover ESPN over afgelopen seizoen.

Zijn ontwikkeling en fantastische seizoen zijn ook de bezoekers van FR12.nl niet ontgaan, daar hij maar liefst 55% van de tienduizend stemmen ontving in de verkiezing voor de Speler van het Jaar. Ook werd Kökcü in zowel november als april aangewezen als de Speler van de Maand door de bezoekers van deze site.

Overige spelers
Dávid Hancko eindigde in zijn debuutseizoen in Rotterdam als tweede met 22% van de stemmen. Santiago Gimenez eindigde met 9% net boven Lutsharel Geertruida (7%) op de derde plek. De Mexicaan werd, net als Kökcü verkozen tot beste speler van zijn linie. In de verdediging kreeg de Slowaak ook de meeste stemmen.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties