Stem nu op jouw favoriete doelman van het jaar!

Stem nu op jouw favoriete doelman van het jaar!

Wie volgt Orkun Kökcü op als FR12 Speler van het Jaar? Deze dagen is het mogelijk om per linie je stem uit te brengen. Dávid Hancko (70% van de stemmen), Mats Wieffer (48%) en Santiago Gimenez (48%) werden verkozen tot respectievelijk beste verdediger, middenvelder en aanvaller van het seizoen. De vraag die overblijft: wie was de beste keeper?

De vraag wie de beste Feyenoord-doelman van het seizoen was, is normaliter niet erg spannend. Dit keer is dat echter anders, want twee keepers stonden nagenoeg even vaak onder de lat. Over alle competities gezien kwam Justin Bijlow 24 keer in actie, maar door de blessure van de eerste doelman kwam Timon Wellenreuther tot 26 duels. Voor Arne Slot bleek de keuze in de laatste duels van het seizoen een lastige. Hij koos voor Bijlow, maar gunde Wellenreuther nog wel minuten in het laatste thuisduel tegen Excelsior.

Wie ontvangt jouw stem?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties