Stem nu op de aanvaller van het jaar

Stem nu op de aanvaller van het jaar

Om tot de Speler van het Jaar te komen is het eerst noodzakelijk om per linie één speler te nomineren. Uiteindelijk maken vier Feyenoorders dus kans om tot de Speler van het Jaar te worden verkozen. Tijd voor de aanvallers.

Wie is jouw aanvaller van het jaar?

Het duurde lang voordat trainer Arne Slot zijn vaste aanvalstrio gevonden had. Sinisterra, Linssen en Alireza Jahanbakhsh begonnen het seizoen samen in de punt van de aanval, maar door de matige vorm van laatstgenoemde werd hij al snel vervangen door Jens Toornstra. Rond de winterstop was Nelson wedstrijdfit en nam hij de plek van de aanvoerder over. Dessers moest het vooral doen met invalbeurten en kreeg pas rond februari de kans als eerste spits.

Net als de verdediging lijkt ook de aanval veel te gaan veranderen komend seizoen. Dessers zal niet meer terugkeren in De Kuip en ook het behouden van Nelson lijkt een vrij onmogelijke opgave. Linssen staat op het punt om naar Japan te vertrekken en de interesse in Sinisterra is enorm. De ogen zijn daarom komend seizoen vooral gericht op Wålemark, die na een half jaar aanpassingstijd zijn kwaliteiten moet gaan laten zien.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties