SS Lazio en stadsbestuur nemen maatregelen om 'stad te beschermen'

SS Lazio en stadsbestuur nemen maatregelen om 'stad te beschermen'

SS Lazio en het Romeinse stadsbestuur nemen maatregelen om te voorkomen dat grote groepen supporters van Feyenoord een kaartje kunnen kopen voor de wedstrijd van volgende week. De Rotterdammers treffen op donderdag 8 september de club uit de Serie A. In het Olympisch Stadion en in de stad zijn geen Nederlanders welkom.

SS Lazio gaat er alles aan doen om kaarten uit handen te houden van Nederlanders. ''De Feyenoord-supporters staan ​​bekend om ernstige verstoringen van de openbare orde bij uitwedstrijden'', schrijven Italiaanse media. De club en het stadsbestuur hebben dit besluit genomen om 'de stad te beschermen tegen mogelijke onrust.'

Vanwege een straf zijn er geen uitsupporters welkom en nu wil SS Lazio ook voorkomen dat er op de thuisvakken Feyenoorders gaan plaatsnemen. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Sturm Graz op donderdag 15 september moet de Noordzijde gesloten blijven. De vakken X, Q, R, S, T, U, QQ, RR, TT en UU zijn niet beschikbaar.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties