Speeltijd lonkt voor Feyenoorders tijdens oefenwedstrijd Oranje

Speeltijd lonkt voor Feyenoorders tijdens oefenwedstrijd Oranje

Het Nederlands Elftal speelt woensdag een oefenwedstrijd. Bondscoach Ronald Koeman heeft besloten de uitlooptraining na het EK-duel tegen Oostenrijk van dinsdagavond te schrappen. Oranje neemt het achter gesloten deuren op tegen de Duitse amateurclub TSV Havelse.

Voor Justin Bijlow en mogelijk ook Lutsharel Geertruida lonkt er speeltijd. Koeman plant een oefenwedstrijd om de reserves wedstrijdritme te laten opdoen. Oranje speelt de laatste wedstrijden in dezelfde samenstelling en ook de wisselspelers moeten fit blijven gedurende het toernooi.

Het oefenduel wordt gespeeld in het AOK Stadion in Wolfsburg, vlakbij de plek waar het Nederlands Elftal verblijft tijdens het toernooi. Om 12:00 uur wordt er afgetrapt. Nederland neemt het vanavond op tegen Oostenrijk om 18:00 uur, maar is al geplaatst voor de achtste finale. Het is alleen nog de vraag op welke plek Oranje gaat eindigen.

Wanneer Geertruida vanavond niet in actie komt, dan is hij ongetwijfeld een van de spelers die woensdag speeltijd krijgt. De verdediger van Feyenoord kwam niet in actie tegen Polen en kwam als invaller binnen de lijnen tegen Frankrijk. Bijlow is de derde doelman bij het Nederlands Elftal en maakte geen minuten.

Lees meer over
Justin Bijlow Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties