'Slot ziet nieuwe documentaireserie Feyenoord niet zitten'

'Slot ziet nieuwe documentaireserie Feyenoord niet zitten'

Feyenoord en Disney Plus hebben nog altijd goed contact. De documentaireserie 'Dat ene Woord' kende acht afleveringen en die zijn uitstekend bekeken. De streamingdienst wil het liefst opnieuw in zee met de Rotterdammers, maar Chris Woerts rekent daar niet op.

''Arne Slot heeft de boot afgehouden voor een nieuwe documentaire'', vertelt Woerts in Voetbal International. ''Er lopen nu gesprekken met Disney, maar ik weet de status daarvan niet. Maar ik denk dat hij er ook in de toekomst niet zo happig op is.''

Disney+ had volledige toegang tot alle ruimtes van het trainingscomplex en kon op die manier haarfijn vastleggen wat er dagelijks bij Feyenoord gebeurde. De Rotterdammers leverde het rond de drie miljoen euro op.

Toenmalig trainer Dick Advocaat ging akkoord, maar had achteraf spijt van zijn besluit. ''Ik heb de camera's toegelaten omdat Feyenoord er geld mee kon verdienen, maar je kunt vanaf dat moment onmogelijk nog echt jezelf zijn.''

Lees meer over
Arne Slot Disney+
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties