Disney+ maakt officiële trailer 'Dat ene woord' bekend

Disney+ maakt officiële trailer 'Dat ene woord' bekend

De documentaireserie over Feyenoord van Disney gaat op 27 augustus in première en is vanaf 1 september voor iedereen te zien op Disney+. The Walt Disney Company heeft maandagochtend de officiële trailer bekend gemaakt.

"Dat juist Feyenoord zich voortreffelijk leent voor een reallifeserie, behoeft weinig uitleg", vertelde Sjoerd Mossou eerder in het Algemeen Dagblad. "Bij geen andere Nederlandse club schurken succes en mislukking zo dicht tegen elkaar, en over de kijkcijfers hoeft niemand zich druk te maken. Volgens de makers wordt de documentaire 'baanbrekend' en Feyenoord zelf belooft een heel 'transparante club' te zijn en zet de deuren wijd open. Dat belooft wat."

De trailer is in ieder geval veelbelovend met beelden van een woedende trainer Dick Advocaat en doelman Nick Marsman na een verloren wedstrijd. De samenwerking tussen de partijen is de laatste maanden zo goed bevallen dat er momenteel gesprekken lopen over een tweede seizoen.

Lees meer over
Disney+
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties