Slot zichtbaar geïrriteerd na zoveelste Ajax-vraag: ''Hoop dat ik nu duidelijk ben geweest''

Slot zichtbaar geïrriteerd na zoveelste Ajax-vraag: ''Hoop dat ik nu duidelijk ben geweest''

Dat Ajax door het naderende vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer is voor ESPN blijkbaar belangrijker dan de mogelijke halve finale in de Conference League van Feyenoord.

Arne Slot wordt al weken genoemd als mogelijke opvolger van Ten Hag, iets wat ook terugkwam toen de Feyenoorder recent nog aanschoof bij Studio Voetbal. ''Daar zou ik me op dit moment geen enkele voorstelling van kunnen maken. Dat is eigenlijk ook een hele rare vraag aan een trainer die nog een contract voor twee jaar heeft'', reageerde Slot destijds. Vanavond bij de persconferentie voorafgaand aan het duel met Slavia Praag werd de trainer opnieuw gepolst voor een overgang naar Amsterdam.

Slot reageerde daar zichtbaar geïrriteerd op. ''Ik vind het bizar dat ik er elke keer op terug moet komen. Ik heb al meerdere keren aangegeven dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik nog zijn?'' De trainer vindt (buiten de vraag zelf) ook de timing zeer merkwaardig. ''We staan verdorie in de kwartfinale van de Conference League en dan komt er nog een tweede vraag overheen ook.''

''Dat vind ik op z’n minst eigenaardig.'' De Feyenoorder is – terecht – klaar met de vragen en laat dat merken. ''Ik hoop dat ik nu duidelijk ben geweest en gebruik dit antwoord maar zo lang het Ajax nog niet is gelukt om een nieuwe trainer te vinden.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties