Slot in gesprek met Feyenoord TV en RTV Rijnmond (video)

Slot in gesprek met Feyenoord TV en RTV Rijnmond (video)

In aanloop naar de eerste training (komende maandag) sprak Feyenoord TV met Arne Slot. De nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord blikt terug op de afgelopen maanden, kijkt uit naar de start van de voorbereiding en liet zijn licht schijnen over de Conference League-loting. Slot kan niet wachten om te beginnen.

''Ik heb lang genoeg thuisgezeten'', begint Slot. ''Ik ben heel blij dat we over een paar dagen weer gaan beginnen. Het afgelopen jaar gaat uiteindelijk sneller voorbij dan ik had gedacht op het moment dat ik bij AZ ontslagen werd. Het allerleukste aan het trainerschap is het werken met de spelers en met je collega's. Ik heb heel veel zin om te beginnen.''

Ook gaf Slot een uitgebreid interview met RTV Rijnmond. De trainer geeft aan dat hij een goede klik heeft met de technisch directeur. "De reden dat Frank Arnesen bij mij is gekomen, is dat hij Cambuur en AZ zag spelen, zoals hij dat graag bij Feyenoord ziet. Maar dat moet ook samengaan met resultaten. Of ik de tijd krijg? Weet je, dat probleem heeft elke trainer in de wereld. Ik zei net ook al dat er al heel veel goed gaat. We moeten niet vanaf nul beginnen. De spelers van Feyenoord hebben al vaak laten zien dat ze goed kunnen voetballen, maar helaas net iets te vaak laten zien dat het minder ging."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties