'Slot traint met Pedersen en Wålemark als vervangers Malacia en Sinisterra'

'Slot traint met Pedersen en Wålemark als vervangers Malacia en Sinisterra'

Trainer Arne Slot bereidt zich met Feyenoord in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen dat over een maand van start gaat. Hoewel deze nog verre van compleet is, valt over enkele spelers al iets meer te zeggen over de rol die zij komend seizoen zullen invullen. Zo zag clubwatcher Mikos Gouka hoe er op de trainingen al een voorlopige basiself gevormd werd.

Dat Feyenoord nog veel versterkingen nodig heeft - Slot sprak van zeven nieuwe spelers - was al duidelijk en blijkt nog maar eens uit de voorlopige basiself waarmee de trainer werkt. Met het vertrek van Tyrell Malacia en eerder Ramon Hendriks traint Marcus Pedersen voorlopig als linksback, terwijl Lutsharel Geertruida de voorkeur krijgt op de rechterkant.

Onder de lat, in het centrum van de verdediging en op het middenveld - Jens Toornstra neemt de plek van de vertrokken Guus Til over - ziet de ploeg er nauwelijks anders uit dan vorig seizoen. Voorin is dat echter wel zo. Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark, de reserves van afgelopen seizoen, zijn nu eerste keus op respectievelijk rechts- en linksbuiten, terwijl aanwinst Danilo vooralsnog de eerste spits is.

Hoewel er nog genoeg versterkingen verwacht worden en de basiself van nu dus nog weinig zegt, toont het wel wederom aan dat de reserve- en jeugdspelers Slot nog niet voldoende hebben kunnen overtuigen. Ook aanwinsten Mats Wieffer en Mo Taabouni moeten vooralsnog genoegen nemen met een reserverol.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties