Slot spreekt Driessen tegen: "Ik nodig je uit om vaker te komen kijken"

Slot spreekt Driessen tegen: "Ik nodig je uit om vaker te komen kijken"

Valentijn Driessen was zondagavond aanwezig in De Kuip toen Feyenoord het opnam tegen RKC Waalwijk. De chef voetbal van De Telegraaf greep de gelegenheid vooral aan om het incident van afgelopen woensdag nog maar eens uit te lichten. Daar ging trainer Arne Slot op de persconferentie na de wedstrijd echter niet in mee.

Driessen vroeg Slot namelijk naar de sfeer rond het duel tegen RKC. "Eindelijk zonder vuurwerk, zonder fakkels, zonder rookbommen, zonder spreekkoren", zo omschreef hij het, waarop Slot al in de lach schoot. "Ik zou je uitnodigen om vaker onze wedstrijden te komen bekijken", antwoordde de trainer.

"Jij komt vaak bij Europese wedstrijden en dan zie je inderdaad vuurwerk. Maar ik denk vaak genoeg voor een thuiswedstrijd - zeker op een zondagmiddag: dat tututu-liedje (Super Feyenoord, red.) moet even ingezet worden zodat we het een beetje op gang krijgen."

"Het is zeker niet zo dat er bij deze club elke thuiswedstrijd vuurwerk en gekkigheid is. Maar bij Europese wedstrijden over het algemeen wel. Bij deze geef je me dan ook de kans om een oproep te doen dat we dat aankomende donderdag zeker niet nodig hebben. Maar de steun van vandaag wel."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties