Ochtendjournaal: Slot kon eindelijk eens vroegtijdig achterover leunen

Ochtendjournaal: Slot kon eindelijk eens vroegtijdig achterover leunen

Na de uitschakeling in de halve finale van de KNVB Beker moest dit weekend een positieve reactie van Feyenoord volgen. Dat gebeurde ook door met liefst 5-1 van RKC Waalwijk te winnen. Zo zagen de kranten de Rotterdammers weer een volgende stap zetten richting de naderende landstitel.

"Feyenoord streepte na de overtuigende zege op RKC Waalwijk (5-1) weer een wedstrijd weg", zo begon het Algemeen Dagblad. "In de laatste zes wedstrijden mogen de Rotterdammers nog tweemaal verliezen. Het betekent dat winnen tegen 'het rechterrijtje' voldoende is voor het zestiende kampioenschap van de Rotterdammers."

De Telegraaf kon de gebeurtenissen van afgelopen woensdag nog moeilijk loslaten, maar schreef uiteindelijk toch iets over de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Daar zag de krant een wedstrijd waar Arne Slot dit seizoen vaker op had gehoopt. "Geen vuiltje aan de lucht: Feyenoord deed zodoende rustig in aanloop naar de internationale verplichting tegen AS Roma en Slot kon eindelijk weer eens vroegtijdig achterover leunen. Al vaker verklaarde Slot dat hij zat te wachten op meer van dat soort momenten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties