Slot over afwezigheid Trauner: ''Ga niet uit van een lange blessure''

Slot over afwezigheid Trauner: ''Ga niet uit van een lange blessure''

Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn allebei afwezig vandaag. De wedstrijd komt voor beide spelers nog te vroeg, zo gaf Arne Slot voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard aan.

''Eigenlijk weet je van tevoren al dat hij bijna niet kan meespelen'', zegt de trainer in gesprek met ESPN over de afwezigheid van Bijlow. ''Als je zoveel dagen niet meetraint en je zo kort voor de wedstrijd pas terugkomt en je hebt dan nog steeds klachten… Dan is het bijna hopen tegen beter weten in. Dat is wel gebleken, het ging nog niet. Wanneer het wel gaat? Hij heeft gisteren voor het eerst meegetraind maar dat gaat nog altijd niet zonder klachten. De hoop is richting donderdag en anders volgende week zondag.''

Lutsharel Geertruida vervangt Trauner vanmiddag. ''Trauner had na de wedstrijd tegen Heracles al wat klachten bij z’n bovenbeen. Hij heeft gisteren getraind maar bij het inspelen van ballen voelde hij dat hij er nog te veel last van had. Dan komt de wedstrijd nog net iets te vroeg. Of het geen lange blessure is? Nee, daar ga ik niet vanuit'', sluit Slot af.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties