'Slot moet puzzelen: Senesi speelt niet tegen Vitesse'

'Slot moet puzzelen: Senesi speelt niet tegen Vitesse'

Marcos Senesi heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld. De Argentijnse verdediger gaat eerdaags een meerjarig contract ondertekenen bij Bournemouth en speelt daarom morgen tegen Vitesse niet meer mee. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Arne Slot lijkt de afwezigheid van Senesi op te lossen door Lutsharel Geertruida naar het centrum van de defensie naast Gernot Trauner te verhuizen. Jacob Rasmussen lijkt daardoor linksback te spelen, wat betekent dat Marcus Pedersen in Arnhem de kans krijgt om zich te laten op zijn beste positie.

Eerder werd bekend dat Feyenoord het moet doen zonder Orkun Kökcü en Mats Wieffer. De twee ontbreken vanwege blessures. Quilindschy Hartman zit vermoedelijk weer bij de wedstrijdselectie en Javairô Dilrosun is nog een vraagteken. De aanvaller heeft een lichte hersenschudding opgelopen en trainde vrijdagochtend voor het eerst weer mee.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties