Slot lacht om geruchten: ''Elke keer weer nieuwe namen''

Slot lacht om geruchten: ''Elke keer weer nieuwe namen''

Feyenoord heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Conference League. De Rotterdammers kunnen hierdoor rekenen op extra inkomsten en gaan dit gebruiken om in de laatste dagen van de transfermarkt nieuwe spelers te halen. Het doel is om een extra verdediger en een extra aanvaller aan de selectie toe te voegen. De geruchten nemen de afgelopen dagen toe en donderdagavond kwam daar verdediger Nick Viergever bij.

"Je komt bijna elke keer als ik hier zit weer met nieuwe namen", lacht Slot, in gesprek met RTV Rijnmond, als hij een vraag krijgt over de verdediger van PSV. "Wij houden onze ogen en oren open op de transfermarkt, maar om nou op alle namen in te gaan... Ik denk dat Frank, Mark en Toon weten op welke positie ik er graag spelers bij wil. Het is heel belangrijk dat zij dat weten en iets minder belangrijk dat jij dat weet."

Burger
Op de persconferentie ging Slot nog in op zijn keuze voor Wouter Burger. "Wouter is daar afgelopen zondag ingevallen en heeft daar de hele voorbereiding gespeeld. Dus vond ik het geen onlogische keuze. Ik vind dat Ramon de laatste weken een goede indruk maakt, maar hij had het in de voorbereiding lastig met het verschil in niveau. Wat ook niet zo gek is, als je van een club uit de eerste divisie komt. Hij vult het steeds beter in, het ligt dicht bij elkaar."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties