Slot hoort uitslag poll FR12: "Geen verrassing, toch?"

Slot hoort uitslag poll FR12: "Geen verrassing, toch?"

Quilindschy Hartman heeft zich wederom opgeworpen als kandidaat om eerste linksback van Feyenoord te zijn. Met twee goede optredens tegen SS Lazio en FC Volendam lijkt hij concurrent Marcos López te zijn voorbijgestreefd. Dat was afgelopen week ook het oordeel van het merendeel van de bezoekers van FR12.nl, al plaatste hoofdtrainer Arne Slot daar wel een kanttekening bij.

Afgelopen zaterdag konden bezoekers van FR12.nl via een poll laten weten wie hun voorkeur heeft op de linksbackpositie. Ruim 10.500 supporters deden dat en de uitslag was zeer duidelijk. Liefst 82,51% van de stemmers geven de voorkeur aan Hartman. 10,76% zou het liefst zien dat Dávid Hancko doorschuift naar de backpositie en Jacob Rasmussen terugkeert in het centrum. Marcos López kreeg 6,73% van de stemmen.

Reactie Slot
Ook Slot koos een dag later weer voor Hartman, al raadde hij wel aan de uitslag van de poll met een korreltje zout te nemen. "Laat me raden: het was de jeugdspeler die heeft gewonnen? Dat is geen verrassing, toch?", glimlachte Slot, geciteerd door het Algemeen Dagblad. Hij ging eerder tegenover ESPN al in op zijn eigen afwegingen over de linksbackpositie.

"López heeft gewoon een aantal mindere optredens gehad. De eerste helft tegen Lazio was hij niet heel gelukkig aan de bal. Tegen Sturm Graz vond ik dat ook, alleen toen bleef hij verdedigend wel prima op de been. Hartman had een goede invalbeurt tegen Lazio. Hij was scherp en niet onder de indruk van de tegenstander. Hij heeft het daarvoor ook best goed gedaan. Daarom startte hij tegen FC Volendam."

Lees meer over
Arne Slot Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties