Slot hoopt op aanblijven Kökcü: "Ik zal er alles aan doen om hem te behouden"

Slot hoopt op aanblijven Kökcü: "Ik zal er alles aan doen om hem te behouden"

Voor Arne Slot is het alles behalve een zekerheid dat Orkun Kökcü deze zomer zal vertrekken bij Feyenoord. De trainer van ziet ook in Rotterdam sportieve kansen voor zijn aanvoerder.

Met de zekerheid van Champions League volgend seizoen, hoopt Slot een reden te hebben om Kökcü in De Kuip te houden. "Orkun is een geweldige speler. Kwalitatief gezien kan die een hoger niveau aan, maar wij gaan ook als Feyenoord zijnde op een hoger niveau actief zijn in Europa. Dus voor hem ook een prachtige kans en ik zal er alles aan doen om hem te behouden."

Kökcü en Slot hebben de laatste maanden een uitstekende band opgebouwd. "Hij is een speler van mij die ik enorm waardeer, als mens en als speler. Dat wil niet zeggen dat hij niet zonder mij kan. Hij heeft het volste recht om zijn keuzes naast elkaar te leggen en als hij een andere keuze maakt, dan zal er een mooie transfersom tegenover staan." De 22-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties