Slot: ''Clausule voor volgend seizoen is eruit''

Slot: ''Clausule voor volgend seizoen is eruit''

Feyenoord heeft bekendgemaakt dat Arne Slot zijn contract voor één seizoen heeft verlengd. De trainer gaf tijdens de persconferentie ook aan dat de clausule die volgend jaar zomer geldig zou zijn, uit zijn contract is gehaald. Eerder werd bekend dat Slot volgend jaar zomer kon vertrekken voor een bedrag van vijf miljoen euro, maar daar is nu geen sprake meer van.

"Laat ik het zo zeggen: de clausule voor volgend seizoen is eruit, in ieder geval", vertelt Slot. "Of ik nu weer alle informatie over mijn contract moet delen... Al doe ik dat nooit zelf, dat wordt door anderen gedaan, maar er is voor volgend jaar geen clausule opgenomen in mijn contract. Waarbij het bijna gek is dat ik dit moet vertellen overigens."

Waarom heeft Slot uiteindelijk voor Feyenoord gekozen en zijn contract zelfs te verlengen? "Daar zijn meerdere redenen voor waarom je tot zo'n keuze komt, niet in de laatste plaats het spelen van de Champions League. Het is fantastisch werken met de spelers hier, zowel met de staf als de spelers. Privé heb je het ongelooflijk naar je zin en zeker ook de uitdaging die hier ligt."

''Je moet koesteren wat je hebt, daarnaast is er ook heel veel perspectief bij deze club om er een mooie tijd van te maken. De vorige keer dat wij Champions League behaalden was er nog geen mooi trainingscomplex. De faciliteiten zijn hier geweldig en ik heb de overtuiging dat ik hier nog niet klaar ben en heb ongelofelijk veel enthousiasme en zin om er de komende drie jaar iets moois van te maken.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties