'Slot geeft via zaakwaarnemer jawoord aan Spurs; woensdag gesprek'

'Slot geeft via zaakwaarnemer jawoord aan Spurs; woensdag gesprek'

Rafaela Pimenta gaat aankomende week in gesprek met Feyenoord. De zaakwaarnemer van trainer Arne Slot zet volgens De Telegraaf vol in op een vertrek uit Rotterdam. Pimenta is achter de schermen al enige tijd in gesprek met Tottenham en heeft de Londense club het jawoord van Slot gegeven. Zij zal in gesprek gaan met algemeen directeur Dennis te Kloese om de hoogte van zijn afkoopsom te bespreken.

Slot heeft bij Feyenoord een doorlopend contract tot medio 2025. Het formele standpunt van Feyenoord is dan ook dat het de trainer niet laat vertrekken, maar in de praktijk zal het erop neerkomen dat Pimenta Te Kloese vraagt naar de voorwaarden om hem toch te laten gaan. De Rotterdammers kunnen stevig onderhandelen over de afkoopsom, aangezien er geen clausules in zijn contract staan voor aankomende zomer.

Te Kloese zelf wil ver gaan om Slot uit handen van Spurs te houden. Zo zou hij zelfs bereid zijn om hem in overleg met Feyenoord een salaris te bieden dat driekwart van de coaches in de Premier League verdient. Ook hoopt Te Kloese dat hij het juiste signaal heeft afgegeven door zelf direct nee te zeggen toen Tottenham voor hem aanklopte. Later deze week is meer duidelijkheid te verwachten.

De ochtendkrant meldt tot slot ook dat de club ernstig rekening houdt met de mogelijkheid dat Slot enkele leden uit zijn staf wil meenemen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties