Sevilla blijft Gimenez volgen: "Interesse neemt toe"

Sevilla blijft Gimenez volgen: "Interesse neemt toe"

De verrichtingen van Santiago Gimenez worden nog altijd nadrukkelijk gevolgd door Sevilla. De belangstelling van de Spaanse club is inmiddels verder toegenomen meldde de Mexicaanse journalist Kery Ruiz. Afgelopen winter ontkende hij nog dat een winterse transfer aan de orde was, maar dat Gimenez er bij Sevilla goed op staat, is duidelijk.

"Sevilla's interesse in Santiago Gimenez neemt toe", schreef Ruiz maandagmiddag op zijn Twitter-kanaal KeryNews. De club is van plan om komende zomer door te selecteren en waar verschillende huidige spelers de club moeten verlaten, daar zou er voor Gimenez juist een plekje vrijkomen. Dat Sevilla de spits van Feyenoord in de gaten houdt werd eerder al bevestigd door zijn zaakwaarnemer.

Of het ook tot een zomerse transfers zal komen is echter nog maar de vraag. Ruiz schreef namelijk ook dat Gimenez en zijn management zelf het plan hebben om in ieder geval nog een jaar door te gaan bij Feyenoord. De 21-jarige doelpuntenmaker tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2026.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties