'Senesi wekt na 'indrukwekkend optreden' interesse Sevilla en Inter'

'Senesi wekt na 'indrukwekkend optreden' interesse Sevilla en Inter'

Marcos Senesi heeft nog een contract voor één seizoen bij Feyenoord. De Rotterdammers willen de Argentijn daarom het liefst deze zomer voor een miljoenenbedrag verkopen en dat lijkt geen enkel probleem te worden. Senesi speelde een ijzersterke wedstrijd tegen AS Roma en dat is opgevallen in Europa.

FC Internazionale wordt in de Italiaanse pers voorzichtig gelinkt aan Senesi. De nummer twee van de Serie A ziet in de 25-jarige verdediger een serieuze optie wanneer Alessandro Bastoni wordt verkocht. De 23-jarige verdediger staat onder meer in de belangstelling van Manchester United. Ook Tottenham Hotspur FC wil Bastoni dolgraag inlijven van Inter.

Sevilla FC lijkt momenteel het meest concreet. Journalist Matteo Moretto maakt melding dat de Spaanse club concreet geïnteresseerd is in de Feyenoorder. Diego Carlos heeft vandaag een overstap gemaakt voor 35 miljoen euro naar Aston Villa en het bedrag kan door bonussen nog oplopen naar 40 miljoen euro. Sevilla FC wil een deel van het geld gebruiken om Senesi los te weken bij Feyenoord.

Indrukwekkend optreden
Senesi heeft in de Conference League-finale de buitenlandse clubs definitief overtuigd een meerwaarde te kunnen zijn. Voetbal International omschrijft zijn wedstrijd tegen AS Roma als een 'indrukwekkend defensief optreden'. Hij blonk uit in persoonlijke duels en kwam tot 15 balveroveringen, een evenaring van zijn seizoensrecord. Verder worden zijn scannen van de wedstrijd, voetenwerk en loopacties als een groot pluspunt gezien.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties