Senesi en Sinisterra maken officiële debuut

Senesi en Sinisterra maken officiële debuut

Marcos Senesi en Luis Sinisterra hebben allebei hun officiële debuut gemaakt. De Colombiaan kwam als invaller in het veld voor Leeds United in de wedstrijd tegen Southampton en de Argentijn kwam in het veld bij AFC Bournemouth tegen Manchester City.

AFC Bournemouth ging op bezoek bij kampioen Manchester City met ruime cijfers onderuit. De wedstrijd werd op Etihad Stadium met 4-0 verloren. Senesi kreeg tien minuten speeltijd. Leeds United leek lang met de drie punten naar huis te gaan, maar gaf in de slotfase van de wedstrijd een 2-0 voorsprong weg. De aanvaller kreeg zes minuten speeltijd.

Tyrell Malacia begon op de bank bij Manchester United. Luke Shaw kreeg als linksback de voorkeur, maar werd in de rust gewisseld. De Engelsen gingen er keihard af tegen Brighton en stonden na drie kwartier al met 4-0 achter. Malacia speelde een uitstekende tweede helft en de supporters waren lovend over zijn optreden. Na rust werd er niet meer gescoord.

Lees meer over
Tyrell Malacia Luis Sinisterra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties