'Schmidt ziet komst Kökcü nog altijd zitten'

'Schmidt ziet komst Kökcü nog altijd zitten'

SL Benfica heeft Orkun Kökcü nog altijd niet uit het hoofd gezet. De aanvoerder van Feyenoord staat hoog op het verlanglijstje van de Portugezen, zo weet 1908.nl te melden. Trainer Roger Schmidt ziet de komst van de 22-jarige Kökcü helemaal zitten en dringt aan op een transfer.

Dit komt doordat Enzo Fernandez afgelopen zomer voor een transfersom van 120 miljoen euro naar Chelsea vertrok. SL Benfica wil een deel van dat geld gebruiken om een vervanger aan te trekken, en Kökcü is daarbij een serieuze optie. Schmidt, de voormalige trainer van PSV, wil Kökcü kosten wat het kost overtuigen om over te stappen naar SL Benfica.

Kökcü's marktwaarde wordt momenteel geschat op dertig miljoen euro. Tijdens de slotdag van de wintertransferwindow heeft Feyenoord SL Benfica laten weten dat er niet gepraat zou worden over een bedrag onder de veertig miljoen euro. De Rotterdammers hadden namelijk niet voldoende tijd om een vervanger te halen.

Het is niet bekend of Feyenoord aankomende zomer ook meer dan veertig miljoen euro voor Kökcü zal vragen. De middenvelder heeft een contract tot medio 2025 in De Kuip. Afgelopen zomer deed Feyenoord al zaken met de Portugezen door Fredrik Aursnes voor een miljoenen bedrag te verkopen. De Noor maakt een uitstekende indruk in de ploeg van trainer Schmidt.

Quilindschy Hartman
Quilindschy Hartman presteert uitstekend en dat is ook in het buitenland opgevallen. Naast Mats Wieffer wordt Hartman nu ook genoemd bij een Europese club. Afgelopen winter heeft zich een club officieel gemeld bij algemeen directeur Dennis te Kloese, maar de interesse werd door Feyenoord direct van tafel geveegd. Het is niet bekend om welke club het ging.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties