Orkun Kökcü nam het zaterdagavond met Turkije op tegen Armenië. De Feyenoorder schoot zijn ploeg na 34 minuten op gelijke hoogte met een mooi schot van buiten het zestienmetergebied. Uiteindelijk won Turkije de de EK-kwalificatiewedstrijd met 1-2.

De Turken kwamen tegen Armenië al snel op achterstand door een eigen doelpunt van Ozan Kabak. Dankzij de treffer van Kökcü gingen de teams met een gelijkspel de rust in. Halverwege de tweede helft wist Muhammed Kerem Aktürkoglu de wedstrijd te beslissen voor Turkije, hij maakte de 1-2. Aanstaande dinsdag neemt Kökcü het met Turkije op tegen Kroatië. Verder zitten ook Letland en Wales in groep D van de EK-kwalificatie.

Turkije: Günok; Kabak, Demiral, Söyüncü; Bulut, Çalhanoglu, Kökcü, Kadioglu; Ünder, Ünal, Tosun
Armenië: Beglaryan; Hovhannisyan, Harutyungyan, Haroyan, Voskanyan, Tiknizyan; Barseghyan, Iwu, Spertsyan, Zelarayán; Briasco