Engelse krant tipt Feyenoorder Kökcü bij Liverpool

Engelse krant tipt Feyenoorder Kökcü bij Liverpool

De verwachtingen zijn dat Orkun Kökcü aankomende zomer een transfer gaat maken bij Feyenoord. De 22-jarige middenvelder werd onlangs al in verband gebracht met Borussia Dortmund en ongetwijfeld zullen meerdere clubs de ontwikkeling van Kökcü nauwlettend volgen.

Liverpool en Jürgen Klopp hebben aangegeven de komende transfermarkt fors te gaan investeren. Met name het middenveld moet versterkt gaan worden. Reden genoeg om voor kwaliteitskrant The Guardian om op basis van statistieken en data verschillende opties op een rijtje te zetten. Kökcü is één van de opties die wel eens kan gaan slagen in de Premier League.

Jude Bellingham is de grote favoriet in de ogen van de Britse krant. Ook Ryan Gravenberch, Gabri Veiga, Otávio, Florian Wirtz, Youssouf Fofana en Youri Tielemans worden genoemd als potentiële versterkingen. Kökcü blinkt met zijn data uit in de Eredivisie. De middenvelder wordt omschreven als een creatieve middenvelder die meerdere key passes heeft per duel. Ook in de top wedstrijden blinkt Kökcü uit qua statistieken.

Kökcü is op basis van Transfermarkt.nl de meest waardevolle speler in de selectie van Feyenoord. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op dertig miljoen euro. De aanvoerder heeft in De Kuip een contract tot medio 2025 waardoor de Rotterdammers stevig kunnen onderhandelen. Naast Borussia Dortmund werd ook Leicester City FC in het verleden concreet in verband gebracht met de Feyenoorder.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties