Samenwerking FC Dordrecht beperkt Feyenoord in uitlenen aan KKD-clubs

Samenwerking FC Dordrecht beperkt Feyenoord in uitlenen aan KKD-clubs

Feyenoord gaat officieel samenwerken met FC Dordrecht. Hans de Zeeuw, algemeen directeur van de club uit Dordrecht, liet al langere tijd weten dat het zo goed als rond is, maar vandaag zijn de handtekeningen officieel gezet.

"Feyenoord heeft de afgelopen twee jaar bewezen dat ze met hun scouting behoorlijk wat stappen hebben gemaakt", licht De Zeeuw toe. "Ze hebben op basis van een bepaalde filosofie een nieuwe, professionele wind laten waaien. Als je daar gebruik van kunt maken, kan het een heel mooi verhaal worden."

De Zeeuw vertelt dat het ''in principe niet mogelijk'' is voor Feyenoord om spelers uit te lenen aan andere clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Dat is een opmerkelijk besluit aangezien momenteel Naoufal Bannis (FC Eindhoven), Thijs Jansen (TOP Oss), Lennard Hartjes (Roda JC) en Denzell Hall (ADO) uitgeleend zijn. Toch laat de algemeen directeur de deur wel op een kier. "Maar als onze selectie af is, zou het ook onzin zijn dat er niemand van Feyenoord ergens anders kan spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties