Mark Ruijl wordt betrokken in samenwerking met FC Dordrecht

Mark Ruijl wordt betrokken in samenwerking met FC Dordrecht

Hans Zeeuw, Algemeen directeur van FC Dordrecht, vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad meer over de toekomstige samenwerking tussen zijn club en Feyenoord. Zo is er ook een rol weggelegd voor hoofdscout Mark Ruijl.

"Ik snap dat sommige mensen enigszins sceptisch zijn", begint Zeeuw zijn antwoord op de vraag waarom het deze keer wel moet lukken. "Wij zijn benaderd door Feyenoord over samenwerking, waarbij ook Mark Ruijl als hoofd scouting betrokken zou zijn en zou toetreden tot het technisch platform. Het is niet de bedoeling dat er spelers van onder 21 worden gestald, maar er zullen vier spelers komen die in potentie het eerste van Feyenoord kunnen halen."

Ook krijgt Feyenoord invloed in de technische staf. Momenteel zoekt FC Dordrecht een nieuwe assistent trainer, die in samenwerking met de Rotterdammers gekozen zal worden. ''Er wordt een assistent gezocht die aansluit bij wat we gezamenlijk willen, maar die assistent komt op de payroll van Feyenoord te staan. Daarnaast zal Rick Hoogendorp aan de selectie verbonden blijven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties