Samenvatting: Sauer loodst Feyenoord langs FC Dordrecht

Feyenoord heeft het laatste oefenduel voor de start van de competitie gewonnen van FC Dordrecht. In het Matchoholic stadion werd het 0-2. Leo Sauer was verantwoordelijk voor beide goals.

In de eerste helft aan de Krommedijk eiste vooral Sauer zijn rol op. De jongeling scoorde twee keer op fraaie wijze en bepaalde eigenhandig de ruststand op 0-2.

In de tweede helft kreeg de ploeg van Slot nog een aantal kleine kansen, maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Timon Wellenreuther redde Feyenoord daarentegen een aantal keer door goed in te grijpen. De doelman hield zijn goal de gehele middag schoon.

Het duel tegen FC Dordrecht was de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de competitiestart tegen Fortuna Sittard op zondag 13 augustus om 14:30 uur in De Kuip.