Romano legt deal uit: ''Ook West Ham meldde zich''

Romano legt deal uit: ''Ook West Ham meldde zich''

West Ham United heeft eind vorige week nog geprobeerd om Tyrell Malacia binnen te halen, zo meldt Fabrizio Romano in een update op YouTube. Alles wijst er echter op dat de linksback eerdaags naar Manchester United vertrekt.

''Afgelopen vrijdag bereikte Olympique Lyon een mondeling akkoord met Feyenoord. De deal was rond, voor twaalf miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen. Het was een mondeling akkoord; er was dus nog niets getekend. Ze waren alle documenten en contracten aan het voorbereiden. Alles was rond. Er was nog niets getekend omdat sommige Engelse clubs zich met de deal bemoeiden.''

Een van die clubs was West Ham United, zegt Romano. ''Ze voerden in het weekend gesprekken met de agenten van Malacia en met Feyenoord. Ze bekeken wat mogelijk was, maar Malacia had zijn zinnen gezet op Lyon en wachtte tot die handtekeningen gezet waren. Lyon was daarom relaxed en ontspannen.''

Vandaag raakte alles echter in een stroomversnelling nadat Manchester United zich meldde. De club van Erik ten Hag wilde de deal koste wat het kost kapen. ''Ze moesten snel zijn en meer bieden dan Lyon deed.'' Wat meehielp in de onderhandelingen was dat Malacia en Frenkie de Jong dezelfde zaakwaarnemer hebben. Ook een deal met de middenvelder wordt eerdaags verwacht.

De transfersom voor Malacia stemt mij tevreden

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties