Rijnmond: Op korte termijn topoverleg over oplossing Feyenoord City

Rijnmond: Op korte termijn topoverleg over oplossing Feyenoord City

Het nieuwe stadion van Feyenoord is nog altijd niet definitief afgeblazen. De club zelf ziet het naar verluidt niet meer zitten in de plannen, maar de gemeente Rotterdam hoopt nog altijd dat het stadion onderdeel gaat uitmaken van het project Feyenoord City. 'Op korte termijn' zal hierom een topoverleg plaatsvinden, zo weet RTV Rijnmond.

Daar zal het Rotterdamse college het gesprek aan gaan met Feyenoord en de stadiondirectie. Hetzelfde medium bracht deze week al naar buiten dat de club zelf geen vertrouwen meer heeft in het project. Dit vooral door de forse stijging van de bouwkosten en veranderde voorwaarden van bouwconcern BAM. Omdat de club de kosten niet nog verder wil laten oplopen, is ook uitstellen geen optie meer.

Een woordvoerder van het college van burgemeester en wethouders liet tegenover Rijnmond echter weten dat de gesprekken nog lopen en dus lijkt het erop dat er nog altijd een kleine kans is dat het project wel doorgaat. Gezien het standpunt van Feyenoord zou de gemeente in dat geval wel water bij de wijn moeten doen, waar het eerder al liet weten dat er bij de afgesproken 40 miljoen 'geen cent' meer bij zou komen.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties