Rijnmond: Feyenoord stopt met Feyenoord City

Rijnmond: Feyenoord stopt met Feyenoord City

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel komt met een grote update over het mogelijke nieuwe stadion van de Rotterdammers. Vanwege de verhoogde bouwprijs en een koerswijziging bij Bouwconcern BAM gaat het megaproject Feyenoord City niet meer door.

Volgens Rijnmond is het momenteel zelfs definitief dat Feyenoord niet meer doorgaat met het ontwikkelen van het nieuwe stadion. De Rotterdamse club heeft geen vertrouwen meer in het project. Bouwconcern BAM heeft de partijen geïnformeerd over de bouwkosten en de voorwaarden zijn extreem gewijzigd. Daardoor heeft Feyenoord geen vertrouwen meer en trekt het de stekker eruit.

Hoe gaat het nu verder? ''Stadion Feijenoord zal failliet gaan en ook de voetbalclub zelf kost het afketsen van dit stadionplan zeker zo'n 2,8 miljoen. Feyenoord zal bekijken hoe het de schulden en het eigenaarschap van Stadion Feijenoord kan overnemen. Pas daarna is er de mogelijkheid om eventueel te kijken naar vernieuwbouw en de alternatieve plannen die er liggen'', schrijft de regionale omroep.

Woordvoerder
Feyenoord wil nog niet officieel reageren op de nieuwe ontwikkelingen rondom het stadionplan. Een woordvoerder van de club verwijst naar de woorden van president-commissaris Toon van Bodegom. Hij gaf vorige week aan dat er snel een persconferentie zou worden belegd over Feyenoord City om duidelijkheid te geven.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties