Rasmussen nam initiatief voor kerstdiner in De Kuip

Rasmussen nam initiatief voor kerstdiner in De Kuip

De kerstgedachte is in deze tijd van het jaar natuurlijk nooit ver weg, maar Feyenoorder Jacob Rasmussen is inmiddels niet alleen een betrouwbare stand-in voor verdedigers die wegvallen: hij heeft zijn hart ook op de juiste plek zitten. Rasmussen initieerde het idee om honderd armlastige Rotterdammers een kerstdiner te geven in De Kuip.

De club voerde het plan uit en de spelers betaalden het diner gezamenlijk. Rasmussen was zelf ook aanwezig bij het diner. "We wilden iets teruggeven aan mensen die het harder nodig hebben dan wij en dan is er geen betere tijd dan kerstmis, want dan breng je tijd met de familie door. Wij zijn zo bevoorrecht. We wilden die ervaring doorgeven aan families die minder bevoorrecht zijn", aldus Rasmussen tegenover het Algemeen Dagblad.

Gernot Trauner kwam ook nog even buurten bij de gelukkigen. "We beleven een geweldig seizoen. En weet je: Feyenoord is hand in hand. Ik ben trots dat ik hier bij mag zijn." De verdediger blijft tijdens de kerstdagen in Nederland. "Wij spelers hebben twee dagen vrij, dus vieren we het hier en dan weer terug aan het werk." De honderd genodigden werden na het diner naar huis gebracht met volle tassen met boodschappen, een kerststol en een waardebon voor de supermarkt.

Lees meer over
Jacob Rasmussen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties