Honderd blije gasten bij hartverwarmend kerstdiner in De Kuip

Honderd blije gasten bij hartverwarmend kerstdiner in De Kuip

Feyenoord heeft zo’n honderd inwoners van Rotterdam-Zuid op een heerlijk kerstdiner getrakteerd in De Kuip. Dit om hen in deze koude decembermaand een warm kerstgevoel te geven en even te ontzorgen. Alle genodigden werden opgehaald, thuisgebracht én ze kregen een goed gevulde boodschappentas mee naar huis, zodat ze ook daar nog een tijdje kunnen nagenieten van dit initiatief.

Het idee voor het diner ontstond toen de spelers van Feyenoord 1 met elkaar besloten een bedrag beschikbaar te stellen om Rotterdammers een warm hart toe te dragen in deze economisch zwaardere tijden. Zij brachten hiermee vakkundig het spreekwoordelijke balletje aan het rollen. ‘Feyenoord wilde al langer een kerstdiner organiseren, dus die wens hebben we gecombineerd met deze mooie donatie’, vertelt Ton Strooband, manager Maatschappelijke Zaken bij Feyenoord.

‘Binnen een paar dagen schaarde de hele club zich achter dat plan en dit is het resultaat. De commerciële en financiële directeuren van de club in de bediening, een aantal spelers van Feyenoord 1, zoals Gernot Trauner, Jacob Rasmussen, Orkun Kökcü en Quilindschy Hartman, als tafelgezelschap en heel veel blije mensen. Fantastisch!’

Verbonden met de stad
Feyenoord-aanvoerder Kökcü opende het kerstdiner. ‘Het is altijd mooi en dankbaar als je iets voor anderen kunt doen. Nog meer omdat we dit vanuit de hele spelersgroep doen’, was zijn boodschap. ‘Mede door de support en de mentaliteit van de inwoners van Rotterdam voelen alle spelers zich verbonden met de stad. Daardoor voelen ook de jongens die hier nog niet zo lang spelen zich snel thuis. De blijdschap en dankbaarheid waarmee ons gebaar nu wordt ontvangen is voor ons een herinnering voor het leven.’

De #KrachtvanFeyenoord
Niet alleen de medewerkers van Feyenoord en De Kuip werkten met veel plezier aan dit leuke evenement mee. Ook ondernemers droegen een steentje bij. Zo schonk de supermarktketen Hoogvliet alle gasten een waardebon om boodschappen mee te kunnen doen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties