'Rasechte Feyenoorder' Van Eijk: ''Nog geen gesprek gehad''

'Rasechte Feyenoorder' Van Eijk: ''Nog geen gesprek gehad''

Theo van Eijk is één van de kandidaten om Mark Koevermans op te volgen bij Feyenoord. De 67-jarige Rotterdammer werd vanmiddag door FeyenoordTM gelinkt als mogelijke nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Dat er momenteel al gesprekken zijn, daar weet Van Eijk zelf niks vanaf.

''Ik ben een rasechte Feyenoorder, maar ik heb nog geen gesprek gehad'', vertelt Van Eijk in gesprek met NH Nieuws. Momenteel is hij wethouder in Waterland en heeft hij zijn vrouw beloofd geen nieuwe uitdagingen meer aan te gaan, maar: '' Al heb ik altijd gezegd dat ik beschikbaar ben als Feyenoord komt.''

"Ik heb een Diamondcard, en ben één van de 400 fans die altijd mee mag naar uitwedstrijden'', vertelt Van Eijk, die ook actief is als vrijwilliger in het weekend en chauffeur is bij de jeugdopleiding. Hij weet dus als geen ander hoe het er aan toe kan gaan bij Feyenoord. "Maar ik sta zelf wekelijks tussen de harde kern van Feyenoord. Voor mij is het geen reden om het niet te doen."

De raad van commissarissen van Feyenoord hoopt in januari een nieuwe algemeen directeur te presenteren. "Maar als je genoemd wordt, dan word je het meestal niet", vertelt Van Eijk lachend. "Dat is meestal om de echte naam buiten de publiciteit te houden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties