Priske over Carranza: ''Het is voor hem een zware week geweest''

Priske over Carranza: ''Het is voor hem een zware week geweest''

Brian Priske heeft een goede trainingsweek met Feyenoord achter de rug. De nieuwe trainer van de Rotterdammers heeft een aantal meetings gehad om uit te leggen wat hij van zijn spelers verwacht. Priske kijkt uit naar de eerste oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht en benadrukt dat alles momenteel nog verre van perfect is.

"We hebben veel kunnen doen deze week," begint Priske in gesprek met Feyenoord ONE. "We zitten natuurlijk in het begin van de voorbereiding, dus er is veel fysiek werk te verrichten. Dat moet gebeuren, maar er zijn ook veel nieuwe ideeën vanuit mijn perspectief die we moeten implementeren. Ook al zijn er veel jongens nog niet bij. We proberen het idee uit mijn hoofd te vertalen naar het trainingsveld. Dus we hebben veel meetings gehad en tot nu toe gaat het goed. Hopelijk spelen we nu een goede wedstrijd tegen FC Dordrecht en hebben we morgen een goede vrije dag."

Thomas Beelen, Gijs Smal en Julián Carranza behoren niet tot de wedstrijdselectie. De Rotterdammers doen voorzichtig met de Argentijn, zo vertelt Priske. "Het is voor hem een zware week geweest. Hij is hier net gearriveerd. We proberen hem op de juiste manier op te laden. Ik hoop vandaag een aantal tactische aanpassingen te zien op het veld die ik wil maken. We weten dat niet alles perfect zal zijn, maar we willen de structuur zien zowel aanvallend als verdedigend. Als basis wil ik mentaliteit zien ongeacht wat er gebeurt, de juiste mindset hebben. Ik kijk ernaar uit om 45 minuten te zien van bijna alle spelers. Met een maximale intensiteit."

Priske benadrukt dat er nog geen conclusies getrokken moeten worden uit de opstelling van de eerste helft. "We kijken nu naar de selectie die we beschikbaar hebben en hebben geprobeerd twee opstellingen te maken. Voor de eerste helft en de tweede helft. Vooral de tweede helft zal de opstelling vrij jong zijn. Ik hoop een bepaalde structuur te zien in de ploeg. Als dat niet werkt, wil ik zien dat de jongens pushen. Ik wil ze hard zien werken, elkaar helpen en elkaar ondersteunen. De juiste mindset is belangrijk."

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties