Dit is de eerste basisopstelling van Priske bij Feyenoord

Dit is de eerste basisopstelling van Priske bij Feyenoord

Trainer Brian Priske heeft zijn eerste opstelling bij Feyenoord bekendgemaakt. De 47-jarige Deen neemt het zaterdagmiddag met de Rotterdamse club op tegen FC Dordrecht. Julián Carranza behoort niet tot de wedstrijdselectie. De 24-jarige Argentijn moet nog wachten op zijn eerste minuten bij zijn nieuwe werkgever.

Naast Carranza ontbreken ook Gijs Smal en Thomas Beelen zaterdagmiddag en wordt de selectie opgevuld met veel jeugdspelers. De opstelling van Feyenoord is op papier bekend, maar hoe Priske zijn formatie gaat vormgeven is nog even afwachten. Het lijkt op het eerste oog te gaan om een 3-4-3 systeem met Milambo en Stengs als meest aanvallende middenvelders.

De 19-jarige Jan Plug mag ook rekenen op speeltijd in het eerste elftal van Feyenoord. De talentvolle verdediger staat tot medio 2026 onder contract bij de Rotterdammers en speelt voornamelijk bij Onder 21. Antef Tsoungui speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht en mag zich tijdens de voorbereiding bewijzen bij Feyenoord.

Opstellingen
Feyenoord:
Wellenreuther; Nieuwkoop, Tsoungui, Plug, Milambo, Zerrouki, Stengs, Van den Belt, Walemark, Ueda, Paixão.
FC Dordrecht: Biai; Van de Avert, Hilton, Receveur, Scholte, Seydoux, Ousndina, Pynadath, Shein, Smolarczyk.

Opstelling Feyenoord tweede helft
Van Sas; Read, Kasanwirjo, Giersthove, Nadje, Zechiel, 'T Zand, Slory, Hadj Moussa, Groen, Sebaoui.

Dit is de eerste basisopstelling van Priske bij Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties