Priske maandag al aan de slag, nog geen bod voor Stengs en Wieffer

Priske maandag al aan de slag, nog geen bod voor Stengs en Wieffer

Brian Priske is begonnen als hoofdtrainer van Feyenoord. De Deen treedt officieel pas op 1 juli in dienst, maar maakte maandagochtend op 1908 al kennis met diverse spelers. Zij beginnen deze week aan een individueel programma op de club.

Voetbal International schreef daarnaast dat Priske ook al telefonisch sprak met verschillende Feyenoorders die actief zijn op het EK. Eerder werd dat al bevestigd door Gernot Trauner. Spelers als Calvin Stengs en Mats Wieffer waren erbij op het trainingscomplex. De twee staan in de belangstelling van respectievelijk SS Lazio en Brighton & Hove Albion, maar volgens het medium heeft Feyenoord nog geen bod ontvangen. Eerder werd in het geval van Wieffer juist gemeld van wel.

Volgens 1908.nl meldden zich maandag in totaal 13 spelers bij de club. Onder hen waren de transfervrije aanwinst Gijs Smal en jeugdspeler Djomar Giersthove. Anis Hadj-Moussa zal zich donderdag voor het eerst aansluiten. Daarnaast werkte Quilindschy Hartman hard aan zijn herstel. De supporters hoeven echter niet te rekenen op een spoedige terugkeer van de linksback. De verwachtingen zijn dat Hartman dit kalenderjaar niet in actie kan komen.

De volgende dertien spelers waren maandag aanwezig
Thomas Beelen
Thomas van den Belt
Djomar Giersthove
Lennard Hartjes
Antoni Milambo
Bart Nieuwkoop
Gjivairo Read
Ilias Sebaoui
Gijs Smal
Calvin Stengs
Mats Wieffer
Shiloh 't Zand
Gjivai Zechiël

De volgende spelers beginnen op 1 juli weer bij Feyenoord
Timon Wellenreuther
Mikki van Sas
Thijs Jansen
Mannou Berger
Ismail Ka
Ramiz Zerrouki
Ayase Ueda
Igor Paixão
Jaden Slory
Neraysho Kasanwirjo
Ezequiel Bullaude
Patrik Wålemark
Ramon Hendriks
Chris-Kévin Nadje
Jan Plug
Antef Tsoungui

Internationals
Quinten Timber is weer helemaal fit en start donderdag 4 juli met trainen bij Feyenoord. De middenvelder geniet momenteel nog van zijn vakantie. De internationals stromen later in; het is nog niet bekend wanneer ze precies weer beschikbaar zijn. Anis Hadj Moussa begint op 27 juni met trainen en Marcus Pedersen begint op 8 juli bij Feyenoord. Daarnaast is het nog niet duidelijk wanneer aanwinst Julián Carranza zich gaat melden in De Kuip. Feyenoord wacht nog op toestemming van de MLS om zijn transfer volledig af te ronden.

Lees meer over
Mats Wieffer Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties