Trainersstaf Feyenoord Academy 2024/25: Te Braak nieuwe trainer O19

Trainersstaf Feyenoord Academy 2024/25: Te Braak nieuwe trainer O19

Dennis te Braak is met ingang van het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord Onder 19. De 51-jarige Doetinchemmer, die vorige zomer na een afwezigheid van drie jaar terugkeerde op Varkenoord, was afgelopen seizoen actief als assistent-trainer bij Feyenoord Onder 21. Ulrich van Gobbel en Ibrahim Afellay zullen Te Braak gaan assisteren.

Nadat eerder Pascal Bosschaart al was vastgelegd als hoofdtrainer van Feyenoord Onder 21, heeft de club met Davey van den Berg en Arnold Scholten twee nieuwe assistenten aangesteld voor het beloftenteam. Beide trainers maken de overstap vanuit Feyenoord Onder 17.

Voor Van den Berg betekent de rol van assistent weer een bewuste nieuwe stap in zijn langdurige trainerscarrière binnen Feyenoord Academy. In de afgelopen 15 jaar was de Hellevoeter, die onlangs met Onder 17 de landstitel behaalde, onder meer actief als jeugdtrainer onderbouw, videoanalist en jeugdtrainer bovenbouw.

De promotie van Van den Berg betekent dat er bij de middenbouw een aantal verschuivingen zal plaatsvinden. Zo is Erik van der Ven de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord Onder 17 en treedt Jimmy Lucassen toe tot de trainersstaf van de Academy. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor Feyenoord Onder 16. Marko Vejinovic zal als assistent van Lucassen gaan fungeren. Vejinovic stond tussen 2015 en 2018 al als speler onder contract bij Feyenoord en beëindigde kort geleden zijn actieve carrière als profvoetballer.

Trainersstaf bovenbouw Feyenoord Academy seizoen 2024-2025:
Feyenoord O21: Pascal Bosschaart/Davey van den Berg/Arnold Scholten
Feyenoord O19: Dennis te Braak/Ulrich van Gobbel/Ibrahim Afellay
Feyenoord O17: Erik van der Ven/Jordi van de Sande
Feyenoord O16: Jimmy Lucassen/Marko Vejinovic
Feyenoord O15: David Toxopeus/Errol Refos
Feyenoord O14: Miguel Dingjan
Feyenoord O13: Martijn den Haan/Jeffrey Oost

Specialisten:
Senior coach: Cor Adriaanse
Specialisten-trainer: Gaston Taument
Coördinator keepers: Oscar Moens
Keeperstrainer: Tim van der Linden
Keeperstrainer: Boy de Jong

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties