'VfB Stuttgart meldt zich bij Feyenoord voor Hendriks'

'VfB Stuttgart meldt zich bij Feyenoord voor Hendriks'

Het Duitse VfB Stuttgart heeft zich gemeld voor Ramon Hendriks. Dat berichtte 1908.nl maandagochtend. Eerder was er al interesse van 1. FC Nürnberg, maar Feyenoord kreeg nu ook een transferaanbieding binnen van de nummer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen.

Stuttgart had al enkele weken contact met Feyenoord over Hendriks en pakt nu dus door. De club kan Hendriks een meerjarig contract én Champions League-voetbal bieden. De verwachting is dan ook dat Stuttgart de strijd om de verdediger zal winnen van 1. FC Nürnberg, dat in de 2. Bundesliga actief is.

De nu 22-jarige Hendriks doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam tot 11 officiële duels voor het eerste elftal. De meeste minuten in het betaald voetbal maakte hij op huurbasis bij NAC Breda, FC Utrecht en afgelopen seizoen Vitesse. In Rotterdam-Zuid ligt Hendriks nog vast tot medio 2026.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties