Perez: "Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente?"

Perez: "Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente?"

Kenneth Perez genoot zondag van de topper tussen FC Twente en Feyenoord. Hij sprak van een 'hoog niveau', al gold dat niet helemaal voor Feyenoord. In Dit Was Het Weekend zoomde de Deen ook in op de prestaties van de Rotterdammers.

Perez gaf aan een 'vermoeid Feyenoord' te hebben gezien. "Ze konden niet brengen wat ze normaal gesproken wel kunnen. Ook een aantal spelers die goed in vorm waren en bewierookt werden, vielen een beetje terug in hun oude niveau. Calvin Stengs bijvoorbeeld, die eigenlijk nergens te bekennen was."

Toch moet de ploeg volgens hem niet te zwaar tillen aan deze eerste nederlaag. "Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente? Ik snap dat het een hard gelag is, omdat Feyenoord de laatste tijd bijna wordt neergezet als een soort Barcelona en Real Madrid in één. Ze spelen erg goed in de Champions League, maar staan in de competitie zeven punten achter en hebben pas één serieuze tegenstander gehad. PSV overigens nog geen één."

Al vaker bewees Feyenoord dat het zich niet zomaar gewonnen geeft. Daarom had Perez ook geen moment het idee dat de wedstrijd al beslist was. "Ook bij de 2-0 was het nog geen gelopen wedstrijd, helemaal niet. Feyenoord vindt altijd wel iets. Ze kunnen nu ook kwaliteit vanaf de bank brengen. Paixão was totaal niet aanwezig vandaag, maar dan vallen Ivanusec en Lingr in. Dat is gewoon kwaliteit."

Geïrriteerd aan Slot
Tot slot kon Perez het niet laten om zijn onvrede over trainer Arne Slot te uiten - zoals hij vorig seizoen al vaker deed. "Ik heb me mateloos geïrriteerd, met dat klagen. Ik dacht dat hij daarmee gestopt was, of misschien was de camera niet op hem gericht. Maar vandaag was het weer bloedirritant."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties