"Zerrouki heeft het Slot moeilijk gemaakt, dat had invloed op de wedstrijd"

"Zerrouki heeft het Slot moeilijk gemaakt, dat had invloed op de wedstrijd"

Feyenoord liep zondag tegen de eerste competitienederlaag van dit seizoen op. Vier dagen na de geweldige Champions League-wedstrijd tegen SS Lazio, was FC Twente nu met 2-1 te sterk. In Studio Voetbal werd naar oorzaken gezocht voor het grote verschil tussen beide wedstrijden.

"Die wedstrijd tegen Lazio was geweldig, de intensiteit was hoog", zag ook Pierre van Hooijdonk. "Maar nu waren er meerdere spelers die niet helemaal thuisgaven. Dan word je afgetroefd door een agressief Twente." Hij maakte zijn punt aan de hand van beelden van meerdere foute keuzes uit de wedstrijd, bijvoorbeeld toen Hartman bij de eerste tegentreffer onvoldoende rugdekking gaf.

"Hartman had helemaal geen man. Hij kon Hancko helpen, maar deed dat niet. Het was net een tempootje te rustig. En Gimenez werd vandaag opgevreten door vier verdedigers van FC Twente", ging Van Hooijdonk verder. "Het was te gemakzuchtig. De manier waarop Feyenoord van Lazio won, dat was nu de manier waarop FC Twente Feyenoord bestreed."

Ramiz Zerrouki
Van Hooijdonk denkt bovendien dat de goede vorm van Ramiz Zerrouki in de vorige wedstrijden nu juist een negatief gevolg met zich meebracht. "Het middenveld ziet er toch anders uit met hem erbij. Hij was woensdag de beste man van het veld. Ik denk dat Slot er nu liever voor had gekozen om met Stengs op tien te spelen, maar hij kon niet meer terug. Zerrouki heeft het Slot moeilijk gemaakt en dat had z'n invloed op de wedstrijd van vandaag."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties