Zerrouki: "Daar hebben we het ook lastig mee gehad vandaag"

Het zal nooit duidelijk worden of het heeft gelegen aan het vroege tijdstip na een Europese wedstrijd of omdat Twente gewoon goed speelde, maar een zekerheid is wel dat Feyenoord zondagmiddag eigenlijk geen kans heeft gehad op een overwinning. De Rotterdammers waren zichtbaar teleurgesteld en dat was na de wedstrijd ook te zien bij Ramiz Zerrouki.

"Ik denk dat we heel teleurgesteld zijn", bevestigt Zerrouki zijn blik tegenover ESPN. "De manier waarop we beginnen is gewoon niet goed. Dan kom je op achterstand en komen er weinig ruimtes. Dan weet je dat je het hier heel moeilijk gaat krijgen. We weten hoe Twente begint aan een wedstrijd en hebben het er vooraf over gehad. We weten wat we moeten doen. Dan kom je op achterstand en dan wordt het gewoon een hele lastige wedstrijd. Dat hebben we ervaren vandaag."

"Je ziet gewoon dat zij heel fel beginnen en meer tweede ballen winnen", vervolgt de middenvelder van Feyenoord. "Nogmaals dan ga je geen wedstrijden winnen en hier al helemaal niet. Dat heb je vandaag kunnen zien." Later in de wedstrijd kwam Feyenoord iets minder onder druk te staan. "We krijgen wat meer controle en drukken hen wat meer naar achter, maar uiteindelijk was er dan ook aan de bal in de eindfase weer een pass verkeerd of een aanname verkeerd. We kwamen niet waar we moesten komen en dat is gewoon heel zonde."

Terugkeer
"Op het einde maken we nog een treffer en gooien we nog wat ballen erin. Dan kan hij nog goed vallen, maar nogmaals over de hele wedstrijd was het gewoon niet goed genoeg vandaag." Voor Zerrouki was het een terugkeer op de plek waar hij lang heeft gespeeld. "Ik heb hier een hele mooie tijd gehad. Het is een mooi stadion en prachtig publiek, daar hebben we het ook lastig mee gehad vandaag. Het is mooi om terug te komen, maar het liefst niet op deze manier."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties