'Pellè staat open voor aanbiedingen; interesse nog niet concreet'

'Pellè staat open voor aanbiedingen; interesse nog niet concreet'

Vanmorgen werd bekend dat Feyenoord denkt aan een terugkeer van Graziano Pellè. De Rotterdammers beschikken nu over Robert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente in de punt van de aanval en in de ogen van trainer Arne Slot mag daar best een extra spits aan toegevoegd worden.

Volgens Feyenoord Transfermarkt is de interesse van Feyenoord in de 36-jarige Pellè op dit moment nog niet concreet, maar staat de oud-Feyenoorder wel open voor een aanbieding van onder meer de stadionclub. Italiaanse media maakte eerder al melding dat Pellè niet zit te wachten om transfervrij de overstap te maken naar Venezia en Salernitana.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord hoopt op een terugkeer van de populaire Pellè. Technisch directeur Frank Arnesen belde de spits afgelopen winterstop op om hem te polsen voor een overstap naar De Kuip. De Italiaan was volgens De Telegraaf echter 'veel te duur', waarna Feyenoord doorschakelde naar de Argentijn Lucas Pratto.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties