'Gazzetta dello Sport linkt Pellè aan Feyenoord'

'Gazzetta dello Sport linkt Pellè aan Feyenoord'

Feyenoord heeft eerder aangegeven niet in de markt te zijn voor een spits. De Rotterdammers willen de selectie eerst versterken met een nieuwe centrale verdediger en hebben geen budget om ook nog een vervanger te halen voor Nicolai Jørgensen. De Deen heeft aangegeven te willen vertrekken en traint apart van de groep.

Volgens Gazzetta dello Sport gaat Feyenoord toch een poging wagen om de aanval te versterken. Graziano Pellè is transfervrij en de de Italiaanse krant meldt dinsdagochtend dat de stadionclub één van de geïnteresseerden is. Ook Venezia en Salernitana zijn in de markt voor de Italiaan, die eerder twee seizoenen uitblonk in De Kuip.

Arne Slot kan nu beschikken over Robert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente voor de plek in de punt van de aanval. De trainer zou er graag een sterkere spits bij zien komen en de 36-jarige Pellè, die de afgelopen maanden onder contract stond bij FC Parma, zou een goede tijdelijke oplossing kunnen zijn.

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties